YasinTheDon – Chicago (STOCKHOLMCITY)Instagram:
Yasin
Franky

Camera team:
Albert

49 comments

 1. skojar du me mig? har denna luffaren dragit gun eller hotat nån efter alola deessa år? har känt denna killen sen barnsben och har alltid vart den som styr och ställer. men att denna kiollen skulle göra detta på eget nevåg/ eget intiativ är för mig avlägset. om han har blivigt hotad okej då förstår jag, men frågan e då varför han har blivigt hotad och inte tagit det med mig? yasin din pissluffare om du har gjort de du e häktad för så finns de grabbar som väntar på dig utanför tro mig. men jag är neutral i denna fråga och undrar varför du inte nämner att du hälsade på mig i salem?

 2. Har alltid älskat yasin framför alla oavsett. Kommer dock hålla honom personligt ansvarig för vad som hände einar och vill inte ha med honom att göra mer kommer inte lyssna på ett enda ord som kommer från killens mun.

 3. This is disgusting. Its embarrassing for Africans and Somalis for these kind of people.
  These kind of people are the reason black people are disrespected everywhere.
  Just look at his behaviour how embarrassing for someone who fled a war torned nation to see safety and security and then ended up copying American gangster rappers instead of steadying to make his parents proud he disappointed them big time.
  I would hate to be his parents.
  This is really embarrassing.

Leave a comment

Your email address will not be published.